неділю, 26 серпня 2012 р.

Сторінка Krakow


У грудні 2011року ми з Валєрою їздили у відпустку в Краків. Це було якраз на католицьке Різдво. У той час місто наче вимерло: людей було мало, туристів ще менше)) Але ми гарно проводили час. Подивитися там дійсно є чого. Один лиш Вавель чого вартий. А ще Велічка - соляні копальні поблизу Кракова. Там кажуть(ми туди на жаль не потрапили) цілі галереї і навіть каплиця! Одним словом, дуже рекомендую відвідати Краків.


Дуже теплі спогади в мене залишилися про ті дні. Тому моя друга сторінка мала бути саме про Краків))) На фото я стою біля ятки із посудом в польських узорах. В той час якраз проходила ярмарка на міській площі. Там можна було купити посуд, сувеніри, місцеві солодощі. Ми так купили карамельні палички. Боже, як ми довго їх гризли)))Але були смачні.






Папір від Eco Park колекція This&That Graceful. Крафтові серветки від Maya Road а вирубки зробила ножами Spellbinders Labels 4. Зверху і знизу фото вирубки діроколом MS Arch Lattice.

Виклала наклейками напис Krakow.


 І додала журналінг.


Робила сторінку за скетчем від блогу Happy Scrap Moments

Скетч странички № 2

 



4 коментарі:

  1. Файно, процес іде:) Дуже тепла сторіночка, незважаючи на зимовий час, це все певно ті смачні карамельні палички)))
    Успіху в завданні!!

    ВідповістиВидалити
  2. Мне очень нравится гамма и минимализм странички :) Увидела ее случайно в челлендже, решила заглянуть к вам)

    ВідповістиВидалити
  3. Jammilly, спасибо! очень приятно такое слышать)

    ВідповістиВидалити
  4. Никогда про Краков не думала, а тут вот почитала и захотелось :) Очень гармоничная и позитивная работа! Спасибо за участие в задании блога Happy scrap moments!

    ВідповістиВидалити