пʼятницю, 6 квітня 2012 р.

Нотатки новачка/Нотатка №3 Чому ми беремо участь в конкурсах чи змаганнях(вони ж challenges)?

Оце вже пару днів на цю тему роздумую. І певно дійшла таки висновку, що для мене це в першу чергу стимул для розвитку у скрап-майстерності. Все-таки, завдання мають якусь точку відштовхування для польоту фантазії - чи то начерк, чи гамма, чи обов'язковість якогось елементу. Та й просто, що твою роботу можливо  відзначать теж частково підігріває азарт.
Але помітила за собою все-таки одну річ - коли читаю умови в конкурсі, то стараюся не дивитися на роботи запрошених дизайнерів взагалі. А то після того перегляду натхнення кудись тікає і довго не повертається))). Ідей тоді ну геть зовсім нема.

А у вас як?

Очікую на жваві коментарі))

4 коментарі:

  1. для мене це також стимул, ще який, особливо коли цікава завдання і хочеться спробувати себе, чи подужаю.
    з роботами запрошених дизайнерів теж маю проблемку іноді, часом надихаюсь, а часом руки опускаються, бо розумію що так не втну, а ідеї,що народжувались в голові зникають з переляку

    ВідповістиВидалити
  2. Я так само останнім часом почала активніше брати участь в конкурсах для вдосконалення. А деколи буває треба зробити комусь на подарунок щось а тут в завданні скетч, який як раз підходить і це трохи спрощує завдання, бо так як я тільки початківець то буває тяжко врівноважити композицію.

    ВідповістиВидалити
  3. Привіт-привіт! дуже приємно познайомитись, а також знайти ще одну галицьку душу ;))))
    В твоєму блозі відкрила для себе бугуто цікавих особистостей ;)))
    Тепер і я хочу відповісти на твоє запистання :)) Я взагалі не приймаю участі ні в яких додаткових завданнях, крім тих, де я є дизайнером. Поясню чому. Все дуже банально і просто - на мою скромну думку, оцінюються переважно "знайомі" роботи, знайомі лиця і це надовго відбиває приймати участь в завданнях. Саме тому, я зараз в ДК тільки тих блогів, де голосування відбувається чесно і весь склад ДК - це люди, які зовсям недавно в цій сфері, і знають як це - бути новачком ;)))

    ВідповістиВидалити
  4. цікава думка)
    дякую за коментар)))

    ВідповістиВидалити