суботу, 18 лютого 2012 р.

Вусаті квіти :-) /Flowers with moustaches :-)

Відвідуючи черговий раз рукодільну крамницю у моєму рідному місті Львові, не втрималася і придбала набір паперу від Echo Park Co "Times&Season". Як тільки його побачила, так відразу ж почали вирувати ідеї, що з цим папером можна зробити... Що ж, оцінюйте))

Visiting again DIY-shop in my native town Lviv, I couldn't handle with myself and purchased paper set  Echo Park Co "Times&Season". As I see it, ideas fulfilled my head. So, set a points! 



Квіточки я виготовила власноруч, як і висічки - на жаль, іще не доробилася до машинки для тиснення та вирізання. Хоча дуже мрію про таку)) Напис зробила штамповими буквами від Штампувальні та чорнилом від Colorbox кольору olive. Знайшла червоний гудзик та вкраяла шмат мотузки, яким зазвичай мама обв'язує домашню шинку до запікання. Але шнур дійсно бомбовий.

I've made flowers on my own, as a pieces with text, i'm dreaming about cut and embossing machine, but it's only a dream now. The text I've made with stamp letters from Shtampuvalnja and Colorbox ink(olive color). I've used red button and cord, which my mom usually use to make backed meat. But the cord is really cool.

А ще я вирішила взяти участь в одному конкурсі від блогу Зроби Сам(а).."Вусаті квіти", сподіваюся, що ви переможете)))








2 коментарі:

  1. гарна листівка. треба і собі пошукати шнурки якими свекор шинку обмотує. бажаю успіху в конкурсі.

    ВідповістиВидалити
  2. Листівочка бомбова!!! А ці вуса - я в відпаді))) Успіху в завданні!;)

    ВідповістиВидалити